sveiki as esu 8-okas ir visiskai nemoku chemijos niekaip nesigaudau tai gal kas galetumet man padet gal zinot kokiu chemijos mokamuju programu ar ko...
Viskas ko reikia tai noras ir 8 klasės chemijos vadovėlis, o jokie super mokytojai ir super mokymo programos tau nepadės, nes, kad ir kaip sunkiai tave kažkas mokins niekada neišmoksi jeigu pats nenorėsi išmokti.
Ir mažiau save taip nuvertink. nėra tokio žmogaus kuris nieko nemoka, gal tu ir nemoki kažko geriau už kitus, bet vistiek kažką moki ir dar daug gali išmokti(jeigu pats nori).
Beje, pasistenk aiškiai pasakyti, kas neaišku su lygtimis - ar nežinai kas susidaro, ar nežinai kaip lyginti?
Ir kodėl būtent interneto reikia, kodėl vadovėlio nenaudoji?
Ji gyveni Vilniuje, atvažiuok, pamokysiu nemokamai, jei tikrai nori išmokti. Tik pradėk rašyti su mažiau klaidų. Rašydamas bet kaip negerbi kitų forumo dalyvių.
wulxxx parašė:
tiesiog mano lieciamas telefonas ir pirsta esu susizeides tai sunku rasiti, o tame vadovelije nieko nerandu
tegul sveiksta pirštas
Okuriame vadovėlyje nieko nerandi? Ir vis tiek nėra aišku - ko tiksliai ieškai? Ar negauni jokios pagalbos mokykloje? O klasiokų nėra chemijoje susigaudančių?