Vargu ar kas pasimokytų, net jei didelėm degtuko dėžutės dydžio raudonom raidėm baltam fone per visą puslapį parašytum
Manau įmanoma kažką padaryti jog apmažėtų tokių žmonių, bet pripažinkim tiesą-čia daugiausiai lankosi tokie kurie neturi jokio noro daryti kažką, kad kažko pasiektų tad prašo kad tai padarytų kažkas kitas.
Ir pats buvau panašus, tad manau tiesiog reikia drausminti žmones jog jie truputį empatiškai žvelgtų į šitą reikalą. Vienintelis nepatogumas yra tai jog šiuo momentu tam reikalingas papūgiškas kartojimas kiekvienam naujai užregistruotam vartotojui.
Skorpionas parašė:
Yra siūlymas įvesti uždavinį registruojantis. Jei jo neišsprendi - negali tapti nariu.
kokį uždavinį? juk dabar čia veržiasi personos net elementariai gūūglinti negebančios? ar uždavinys iš pradinukų matematikos "kiek kojų ir kiek uodegų turi " trys sveikos katės?
ir jei tokia diskusija prasidėjo, gal verta sukurti tam atskirą temą ir paprašyti, kad visi adminai, o taipogi ir savininkai pasakytų savo nuomones?
Naujos temos sūkūrimas - puiki mintis. O uždavinys aišku tūrėtų būti iš chemijos syties, ir verčiantis pagalvoti. pvz. kiek reikia paimti mililitrų 10% (tankis 1,23g/cm3) HCl tirpalo, norint gauti 20g ZnCl2, jei reakcijos išeiga 89%? Ar kažkas panašaus. (uždavinys kurtas eksprontu, todėl HCl tankis išgalvotas o reakcijos išeiga sukurta)
Atsiprasau,bet buvau atsivertus vadoveli ir neradau.Tiesiog man reakcijos nelabai sekasi,tad norejau isitikint, ar gerai padariau.Internete taip pat neradau.Aciu ,uz atsakyma..
gabrielebraziulyte parašė:
Atsiprasau,bet buvau atsivertus vadoveli ir neradau.Tiesiog man reakcijos nelabai sekasi,tad norejau isitikint, ar gerai padariau.Internete taip pat neradau.Aciu ,uz atsakyma..
Neužtenka vadovėlį atsiversti, paskaityti ir reikia
neradai, nes neiėškojai. Google lt. sutinkus etanas chloras gaunama nuorodą į https://www.scribd.com/doc/76854608/Chemija-11-Organin%C4%97-Chemija-Bendrasis-kursas-2006-by-Cloud-Dancing, o ten ir yra reikiam reakcija.
\Liūdna, kai nesimokoma, nes jei reikės rasiu gūglyje, o gūglinti nemoka.... Dirbdamas korepetitoriumi matau, kad ši liūdna tendencija vis stiprėja, kaip ir ašarojimas, kad mokytis sunku. Tikrai nesunku, nes gamtos mokslų programos vis paprastėja, jos vis labiau pritaikomos prastėjantiems mokiniams.
chemijos korepetitorius
Autorius
RE: Angliavandenilio struktūrinės formulės radimas
Sočiojo angliavandenilio garų tankis 4,4643 g/l. Jo struktūrinėje formulėje yra vienas ketvirtinis ir vienas tretinis anglies atomas. Parašyti šio angliavandenilio nepilną struktūrinę formulę.
Užtektų ir pačios esmės uždavinio, kokiu keliu pasukti.
Sveiki, reikia pagalbos su reakcijos išeigos uždaviniais. Nedalyvavau pamokoje, kurioje aiškinosi šiuos uždavinius, o rytoj jau atsiskaitymas. Taigi dabar sėdžiu visiškai nieko nesuprantantis. Padėtu bet kokia informacija, galbūt koks staripsnis, ar išspręstas uždavinys, kurį panaudočiau kaip pavyzdį.
susidomejus parašė:
kas susidaro degant baltymams?
Pagalvok. Iš ko sudaryti baltymai? greičiausiai juose tikrai yra H C O N , gali būti S ir P , baltymų visokių būna, bet pilnai oksiduojant juos tikrai turėtum gauti KRūVĄ šių medžiagų oksidų bent jau kaip tarpinių produktų , konkretus santykis nesvarbus nes nežinoma apie kokius baltymus eina kalba.